Vážení rodičia,
keďže sa blíži sa termín nástupu do Tralalandu radi by sme Vás upozornili na niekoľko dôležitých vecí.

Cesta do Tralalandu:

  • ak prichádzate od Bratislavy, prejdete cez Donovaly a v obci Liptovská Osada odbočte doprava – smer Liptovská Lúžna. Tu by sme Vás radi upozornili, že v obci Liptovská Lúžna sa rekonštruuje cesta (nový asfaltový koberec), preto rátajte s miernym zdržaním. Potom pokračujete cez obec a stále rovno cca 5 km za obcou v krásnom horskom prostredí leží osada Železnô, miesto nášho Tralalandu.
  • ak prichádzate od Košíc, Popradu, Žiliny, prosíme Vás, nepoužívajte skratku cez lesnú cestu Partizánsku Ľupča – Železnô (15 km). Táto cesta je určená ťažkým vozidlám lesnej správy, je plná jám, výmoľov a je vo veľmi zlom stave. Použite cestu cez Ružomberok a v obci Liptovská Osada odbočte doľava – smer Liptovská Lúžna. Tu by sme vás radi upozornili, že v obci Liptovská Lúžna sa rekonštruuje cesta ako píšeme vyššie.

Oblečenie a obuv:

  • Nezabudnite prosím na teplé oblečenie, mikiny, svetre, vetrovky, pretože Tralaland leží vo výške 1000 m.n.m a počasie je adekvátne tomuto prostrediu. Ráno a večer býva oveľa chladnejšie, ako je v lete u nás bežne zvykom. Prosíme Vás, nezabudnite na pevnú a nepremokavú obuv a pršiplášť.

Vážení rodičia,

sme si vedomí že nástup na1. ciklón sme museli z organizačných dôvodov stanoviť na piatok, 1. júla. Uvedomujeme si, že cesty budú preťažené, ale bola to podmienka prevádzkovateľa rekreačného zariadenia vzhľadom k naplneniu kapacít celého leta. Prosíme Vás preto o trpezlivosť a ďakujeme vám za pochopenie. Všetko sa vám budeme snažiť vynahradiť tak, aby Vaše deti zažili tú najkrajšiu časť tohtoročných prázdnin.

Ďakujeme za dôveru a tešíme sa na stretnutie v Tralalande 2022 – Železnô v piatok, 01.07.2022 medzi 15.30 a 16.30!