Pred nami je posledná dvojica ranných šou Rádia Tralaland. Posledné dvoje raňajky. Posledné dva obedy. Už len dvakrát pôjdeme v Tralalande spať. Druhý ciklón 29. leta Tralalandu je pri konci.

Celý deň sme však napriek tomuto uchunelahodiacemu poznatku žili v optimistickej nálade. Filip Prúčny, rozdeľovač aktivít (interný vtip, opýtajte sa detí) nás ako tradične rozdelil do oboch dopoludňajších aktivít, po obede sa naposledy otvorila Tralabanka a o 15:45 sme spoločne odštartovali prvý a posledný bazén tohto ciklónu, po ktorom navyše nasledovala penová párty.

Od 17:30 do 18:45 mali naši občania predposlednú spolkovú činnosť, ministri a väčšina guvernérov zatiaľ piľne pripravovala pártymestečko, keďže sme dnes v Tralalande mali náš interný štátny sviatok. Občania mali možnosť zakúpiť si kopu teplého jedla, zákusky, drinky, cukrovú vatu, balóny, masáže, dať si namaľovať tvár, vyveštiť budúcnosť či získať ďalšie financie v kasíne. O 21:45 sme mestečko uzavreli zaspievaním si prekrásnej tralalandskej piesne Hviezdy na dlani.

Predposledná séria fotiek z 2. ciklónu je dostupná po kliknutí na tento odkaz.

Leave a comment